WIJNACTIE VROUWEN MET PIT

WIJNACTIE VROUWEN MET PIT

lo-sorop

Steun Sorop Roeselare-Roslar en proef heerlijke wijnen, WHOO!

Sorop Roeselare-Roslar en WHOOwine sommelier Lucia slaan de handen in elkaar!

Lucia selecteerde 4 kwaliteitswijnen gemaakt door unieke vrouwelijke wijnmakers uit Piemonte. Ontdek een zalige witte Arneis, een frisse rosé, een karaktervolle rode Barbera en een koninklijke rode Barolo-wijn. Bestel de wijnen in een mooie wijnbelevingsbox met 3 flessen of gewoon per 6 flessen.

De opbrengst van deze wijnactie gaat integraal naar regionale, nationale en internationale projecten van Sorop Roeselare-Roslar. Bij de internationale projecten ligt de nadruk op het helpen van Oekraïne. Bestel nu en ontvang je bestelling binnen de 2-5 werkdagen. Bestellen kan online op deze pagina of met een mailtje naar lucia@whoowine.be.

proef 3 TOPWIJNEN GEMAAKT DOOR VROUWEN MET PIT UIT PIEMONTE

WIJNBELEVINGSBOX VROUWEN MET PIT

€ 69,00
box-sorop

WIJNbelevingsBOX PER WIJNMAAKSTER – 3 FLESSEN WIT OF ROOD

WIJNbelevingsBOX PER WIJNMAAKSTER
3 FLESSEN WIT OF ROOD

Daniela & Monica Tibaldi
Roero Arneis 2020 DOCG
Wijnbox Tibaldi 3 witte wijnen

Fris – Aromatisch – Droog

€ 49,00
Silvia Pressenda
Barbera d'Alba Ariota 2020 DOC
Wijnbox Pressenda 3 rode wijnen

Vol – Sappig – Droog

€ 59,00
Silvia Pressenda
Langhe Rosato Pumin Rus 2021 DOC
Silvia Presenda wijnbox rosé Sorop

Fris – Zacht – Droog

€ 46,00
Virna Borgogno
Barolo Noi 2017 DOCG
Wijnbox Pressenda 3 rode wijnen

Intens – Complex – Droog

€ 109,00
ic-cadeau

TIP

Doe een wijnbox cadeau!
Hoe bestel je een wijnbox als cadeau? Simpel! Tijdens het afrekenen vink je aan dat het gaat om een cadeau, vul je het afleveradres in en laat je jouw persoonlijke boodschap achter. Wij leveren de mooie wijnbox zorgvuldig op je adres naar keuze.

1 WIJN (BIJ)BESTELLEN? DAT KAN PER 6 FLESSEN!

1 WIJN (BIJ)BESTELLEN? DAT KAN PER
6 FLESSEN!

Tibaldi 6 witte wijnen
Daniela Tibaldi
Roero Arneis 2020 DOCG
€ 86,00
voor 6 flessen incl. levering

Een heerlijke en delicate, frisse witte wijn van de Arneis-druif met aroma’s van zacht, fris fruit zoals citrus, appel, en perzik gecombineerd met florale en kruidige tonen. Je proeft typische mineralen die de smaak heel boeiend maken.

Pressenda 6 rode wijnen
Silvia Pressenda
Barbera d'Alba Ariota 2020 DOC
€ 99,00
voor 6 flessen incl. levering

Een prachtige toegankelijke rode wijn van de Barbera-druif met mooie, volle rijke en intense smaken van zwart en rood fruit. Heerlijk in balans met fluweelzachte tannines en een mooie robijnrode kleur.

Langhe Rosato Pumin Rus 2021 DOC
Silvia Pressenda
Langhe Rosato Pumin Rus
2021 DOC
€ 75,00
voor 6 flessen incl. levering

Een overheerlijke frisse rosé met een intense kleur gemaakt van de Dolcetto-druif. Ruikt naar vers rood fruit zoals aardbeien en bessen. In de mond is hij fris, zacht en met een goede zuurgraad. Ideaal als aperitief en hij past ook heel goed bij voorgerechten en lichte visgerechten.

Borgogno 6 rode wijnen
Virna Borgogno
Barolo Noi 2017 DOCG
€ 205,00
voor 6 flessen incl. levering

De wijn der koningen en de koning der wijnen. Complexe en zeer interessante rode wijn van de Nebbiolo-druif, vol van smaak met aardse tonen en soepele tannines. Kan je nu al drinken, maar zal nog mooi evolueren.

GEPASSIONEERDE VROUWEN MET PIT UIT PIEMONTE

Onze wijnmaaksters: wie zijn ze?

Voor de Sorop-wijnactie ‘vrouwen met pit’ ging sommelier Lucia met veel passie op zoek naar unieke vrouwelijke wijnmakers in een van de mooiste en meest gerenommeerde wijnstreken wereldwijd, Piemonte. Lucia woonde er 5 jaar en kan met enige trots zeggen dat ze alle onderstaande vrouwen met pit zelf leerde kennen de afgelopen 10 jaar en hun wijnen als eerste naar België heeft gebracht.

Monica & Daniela

Deze zussen uit Pocapaglia in Roero stralen altijd van enthousiasme! Ze delen een grote passie voor het wijnmaken en houden ervan de natuur te laten spreken in hun prachtige wijnen.

Silvia

De talentvolle Silvia Pressenda is al sinds haar 18e verantwoordelijk voor de wijnkelder in de prachtige familie Agriturismo La Torricella in Monforte d’Alba. Een paradijselijke plek met unieke topwijnen.

Virna & Ivana

De vrolijke zussen Virna en Ivana beheren hun historische wijngaarden sinds 1988. Virna is de eerste vrouwelijke oenoloog van Italië en behoort tot de top Barolo-wijnmakers. Haar zus Ivana houdt ervan om hun heerlijke wijnen wereldwijd te promoten.

Ontdek het volledige verhaal achter onze sympathieke wijnmaaksters en meer info over hun wijn in de wijnbelevingsbox ten voordele van Sorop Roeselare-Roslar!

MISSIE SOROPTIMIST CLUB ROESELARE-ROSLAR

Opkomen voor de rechten van vrouwen

“Als Soroptimisten willen wij ons steentje bijdragen tot een betere en meer duurzame wereld met gelijke kansen voor iedereen. Wij streven ernaar om de stem van vrouwen te laten doorwegen op alle niveaus van de samenleving.

Met beter onderwijs en ondersteuning in het economische en politieke veld krijgen vrouwen en meisjes een stem, ontplooien ze zich en worden ze zelfredzaam.

Met onze wijnactie ‘Vrouwen met pit’ kozen we voor wijnen van vrouwelijke wijnmaaksters met een verhaal,  geselecteerd door een vrouwelijke sommelier.”

WHOOwine sommelier Lucia

Altijd lekkere wijn in huis

“Wijn met een verhaal, dat proef je! Met WHOOwine deel ik mijn grote passie voor wijn en respect voor authentieke en duurzame wijnmakers met jullie.

Na 5 prachtige jaren in Italië, een sommelieropleiding in Turijn en ongelooflijk veel unieke momenten met gepassioneerde wijnmakers de afgelopen 10 jaar help ik jou om goede wijn van topkwaliteit te drinken voor een eerlijke prijs om te delen tijdens mooie momenten samen.

Voor de wijnactie ‘Vrouwen met pit’ selecteerde ik unieke vrouwelijke wijnmakers met een verhaal en heel veel talent.”

Wijnactie VROUWEN MET PIT

Steun Sorop en proef heerlijke wijnen, WHOO!
WHOOwine box

SOROPTIMIST ROESELARE-ROSLAR dankt jullie voor jullie steun en sympathie!

Baert Herlinde – Buyse Tine  – Danis Ann – Dassonville Tatiana – De Backer Hilde – De Bie Ann-Catherine – De Bie Mieke – De Ketelaere Christine – Debruyn Chantal – Debruyne Patricia – Declerck Hilde – Declercq Laurence – Decoene Anne – Decuypere Lieve – Descheemaeker Marianne – Dewulf Ann – Flipts Caroline – Gallant Isabel – Goossens Annick – Lacroix Hilde – Lannoo Wivina – Ledoux Griet – Lootens Christel – Maelfait Sabine – Raes Myriam – Stuer Ann – Van Der Plaetse Sofie – Van Eeckhout Griet – Van Oyen Anouk – Vanbesien Marie-Sabine – Vanbeylen Marie-Christine – Vancraeynest Annemie – Vandeginste Lorrie – Vander Heyde Lidwine – Vanthuyne Kaat – Verhulst Ellen – Vermote Cathérine – Verschuere Gudrun – Vindevogel Annemie – Windels Heleen