img-lucia

“WHOO! Ik kijk ernaar uit om samen een prachtige wijnactie op poten te zetten. Vertel hieronder voor welke vereniging en welk goede doel je geld wil inzamelen en wij doen de rest. Je krijgt een mooie webwinkel op maat, een selectie overheerlijke wijnen rechtstreeks van de wijnmaker, prachtige wijnpakketten indien gewenst op maat, levering aan huis en een mooie winst voor jullie goede doel!”

— Sommelier Lucia

START JE WIJNACTIE

  • Elke wijn heeft een directe link naar de webshop, zo kunnen kopers makkelijk bijbestellen. Alle extra bestellingen leveren nogmaals winst op!

Wij maken een gepersonaliseerde webshop aan voor jullie en nemen alle communicatie tot en met een gepersonaliseerde bedankingskaart voor ons rekening.

Wij helpen met professionele ondersteuning van jullie verkoop en organiseren indien gewenst een kick-off proeverij met sommelier Lucia.

Levering aan huis
We leveren standaard aan huis in België en Nederland. 

Levering op één locatie
We kunnen zeker ook alle wijn bij jullie op de vereniging leveren.

Het is niet makkelijk om (h)eerlijke wijnen te vinden. Aan de fles en het etiket zie je dit moeilijk en ook de smaak kan misleiden. Ik heb er een passie voor en zoek ze dus graag voor jou. Je kan me vertrouwen dat ik enkel wijn van topkwaliteit voor je uitkies. Altijd direct van de wijnmaker in je glas en meestal uniek in België voor jou bij WHOOwine!

Neem een kijkje bij de wijnacties van deze tevreden verenigingen:

Scroll naar boven