Over ons

Het verhaal van Lucia

Wijn met een verhaal, dat proef je. En alles start met mijn verhaal.
Ik ben afkomstig uit Deerlijk maar thuis in Frankrijk, Italië en Duitsland. Thuis waar de wijn is.
Met WHOOwine deel ik mijn passie voor wijn en authentieke wijnmakers.

Passie, duurzaamheid en vakmanschap

Van Frankrijk naar Italië tot in Duitsland. Wijn is steeds de rode draad in mijn leven. Gedurende mijn jarenlange ervaring in de wijnwereld gaf ik met veel plezier mijn advies aan importeurs, wijnliefhebbers én wijnmakers. Ik ontdekte dat we veel gemeen hebben. We zijn allemaal levensgenieters die heel graag onze passie voor kwaliteit delen. Met WHOOwine wil ik deze levensgenieters samenbrengen.

Samen met de wijnmakers deel ik de liefde voor kwaliteit en respect voor de natuur. We delen onze passie voor wat we doen.

Samen met de wijnmakers deel ik de liefde voor kwaliteit en respect voor de natuur. We delen onze passie voor wat we doen.

Een boodschap van liefde en kwaliteit

We werken enkel samen met gepassioneerde wijnmakers die werken met respect voor en op het ritme van de natuur. Allemaal werken ze duurzaam. Het verschil tussen een authentieke wijnmaker die met veel liefde en respect voor de natuur en met zijn eigen druiven wijn maakt en bottelt en de gigantische wijnindustrie waar winstcijfers de inhoud van de fles bepalen is helaas voor de ‘gewone’ wijnliefhebber haast niet te onderscheiden. Ik zag door de jaren heen zoveel passie en ambacht waar nooit iets over verteld werd. Ik besloot dat ik deze verhalen wil brengen, met WHOOwine.

In ‘mensentaal’ uitleggen hoe een simpele druif omgetoverd wordt tot een magische wijn, daar haal ik enorm veel voldoening uit. Elke wijnmaker heeft z’n eigen manier, z’n eigen verhaal. En deze breng ik graag tot bij je thuis.

VRAGEN, SUGGESTIES OF OPMERKINGEN?

Contacteer me via de contactpagina

Welkomskorting van €15

Schrijf je in op onze nieuwsbrief*

* Deze kortingscode is slechts 1x geldig en niet cumuleerbaar met andere promoties.
Lees hier ons Privacybeleid.