Veelgestelde vragen

FAQ

Kan ik mijn wijnabonnement wijzigen? En hoe zit het met de levering? Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen:

• mail: lucia@whoowine.be
• telefoon: +32 476 650432
• Chat op WHOOwine.be
• Facebook of Instagram 

Na je bestelling in de  WHOOwine Shop ontvang je binnen de 2-5 werkdagen je bestelling. Je ontvangt een bestel- en betaalbevestiging van je wijnen in je mailbox. Heb je de wijn sneller nodig? Bel of chat met ons en sommelier Lucia helpt je graag!

Goed nieuws, elke wijn van WHOOwine is van topkwaliteit en gemaakt door gepassioneerde wijnmakers met hun eigen druiven uit een gezonde ecologische wijngaard. Via de filters kan je op zoek gaan naar wijn van jouw smaak, lievelingsland, liefste druif, … . Twijfel je? Via de live-chat helpt sommelier Lucia graag met het uitzoeken van een heerlijke wijn die bij je past.

Onze gepassioneerde sommelier Lucia. Een vat vol passie en enthousiasme, sommelier sinds 2014 (FISAR-sommelier school in Turijn). Woonde 5 jaar tussen de mooiste wijngaarden ter wereld in Piemonte en is grote fan van duurzaam ondernemen in alle sectoren. Een krak in het zoeken en vinden van getalenteerde wijnmakers met het mooiste verhaal en de beste wijnen en deze voor jou naar België brengen. Sinds 2020 maakt ze mensen blij met lekkere wijn,  fantastische wijnabonnementen en de mooiste wijncadeautjes.

Ben je niet 100% tevreden met de kwaliteit van de wijn? Dan betalen we je terug. Laat je contactgegevens achter via de contactpagina met de vermelding van je aanvraag tot terugbetaling. Opgelet, deze garantie is enkel van toepassing indien de fles nog minstens 80% van zijn oorspronkelijke volume bevat. Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van de fles(sen).

We kiezen voor een standaard verzendkost van €4,95 voor elke bestelling bij WHOOwine. WHOOwine werkt altijd samen met Bpost die sinds 2022 CO2 neutraal levert binnen gans België en waar elke werknemer een eerlijk contract ontvangt, WHOO!

Natuurlijk, dit kan in je persoonlijke account, hier zie je de status van je bestelling en kan je ook de track en trace code van je bestelling vinden.

Onze gepassioneerde sommelier Lucia selecteert elke 2 of 3 maanden 1 unieke en duurzame wijnmaker en 3 flessen van zijn beste wijn voor u.

Kies uit 2 formules:

  • 2-Maandelijks 
  • 3-Maandelijks

Bij elke levering ontvang je naast de 3 wijnen leerrijke info, leuke wijnweetjes en een blik achter de schermen bij de wijnmaker. En je favoriete wijnen bestel je nadien opnieuw via de webshop, inclusief maandelijkse exclusieve kortingen. Wil je graag de beste fles van het wijndomein ook proeven? Dan is een Premium Abonnement iets voor jou!

Natuurlijk! Je kan je favorieten opnieuw aankopen via de WHOOwine Shop. Bovendien geniet je als lid van exclusieve kortingen!

Je wijnabonnement zal elke maand vernieuwd worden. Dit kan je op elk moment wijzigen in je persoonlijke account op de website onder abonnementen.

In je persoonlijke account kan je de pauzeknop indrukken of je abonnement annuleren. Voor meer info kan je ook een mailtje sturen naar lucia@whoowine.be.

Zeker weten! Dat kan in je persoonlijke account! Klik op abonnementen en daar kan je je abonnement wijzigen.

Zeker weten! Je kan een aangepast abonnement kiezen op de wijnabonnementpagina in onze shop.

Heb je een andere vraag? Neem contact op via de chat, stuur een mailtje via de contactpagina of lucia@whoowine.be

Scroll naar boven