Veelgestelde vragen

FAQ

Kan ik mijn wijnabonnement wijzigen? En hoe zit het met de levering? Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen:

Onze gepassioneerde sommelier Lucia selecteert elke maand 1 unieke en duurzame wijnmaker en 3 flessen van zijn beste wijn voor u.

Kies uit 3 formules:

  • Maandelijks
  • 2-Maandelijks 
  • 3-Maandelijks

Bij elke levering ontvang je naast de 3 wijnen leerrijke info, leuke wijnweetjes en een blik achter de schermen bij de wijnmaker van de maand. Wees gerust, de typische sommelier-praat laten we achterwege. En je favoriete wijnen bestel je nadien opnieuw via de webshop, inclusief mooie kortingen.

Na de aankoop van je WHOOwine wijnabonnement ontvang je binnen de 10 dagen je eerste WHOOwine Box. Je volgende WHOOwine Box mag je dan telkens in het midden van de maand verwachten.

Onze gepassioneerde sommelier Lucia. Dankzij haar sommelier opleiding aan de gerenommeerde Italiaanse FISAR school, de vele jaren ervaring in de wijnwereld en haar vriendschap met vele wijnmakers maakt zij voor elke WHOOwine Box een uitstekende selectie. 

Natuurlijk! Je kan je favorieten opnieuw aankopen via de WHOOwine shop. Bovendien geniet je als lid van exclusieve kortingen!

Je wijnabonnement zal elk jaar vernieuwd worden tenzij je een mailtje stuurt naar lucia@whoowine.be om het stop te zetten. Wij houden je natuurlijk ook op de hoogte!

Wil je vaker een WHOOwine Box ontvangen? Of raakt je wijnkelder iets te snel gevuld? Wijzig je abonnementsformule via een mailtje naar lucia@whoowine.be

Ben je niet 100% tevreden met de kwaliteit van de wijn? Dan betalen we je terug. Laat je contactgegevens achter via de contactpagina met de vermelding van je aanvraag tot terugbetaling. Opgelet, deze garantie is enkel van toepassing indien de fles nog minstens 80 % van zijn oorspronkelijke volume bevat. Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van de fles(sen).

Voorlopig niet. Aarzel niet om ons een mailtje via lucia@whoowine.be te sturen zodat we op de hoogte zijn van je wensen! 

Heb je een andere vraag? Stuur een mailtje via de contactpagina of lucia@whoowine.be