WIJNACTIE 'VROUWEN MET PIT'

Sorop Roslar

Steun Sorop Roeselare-Roslar en proef heerlijke wijnen, WHOO!

Sorop Roeselare-Roslar en WHOOwine sommelier Lucia slaan ook in 2023 de handen in elkaar!

Proef kwaliteitswijnen gemaakt door unieke vrouwelijke wijnmakers uit Portugal. Bestel de wijnen in een mooi wijnpakket met 3 flessen of gewoon per fles.

De opbrengst van deze wijnactie gaat integraal naar regionale, nationale en internationale projecten van Sorop Roeselare-Roslar. Bestel nu en ontvang je bestelling voor moederdag. Bestellen kan online op deze pagina of met een mailtje naar lucia@whoowine.be

proef TOPWIJNEN GEMAAKT DOOR VROUWEN MET PIT UIT PORTUGAL

WIJN GEMAAKT DOOR VROUWEN MET PIT

Wijnpakket WW

GEPASSIONEERDE VROUWEN MET PIT UIT PORTUGAL

Onze wijnmaaksters: wie zijn ze?

Voor de Sorop-wijnactie ‘vrouwen met pit 2023’ ging sommelier Lucia met veel passie op zoek naar unieke vrouwelijke wijnmakers in het prachtige wijnland Portugal. 

20200910_100501 (1)
Cristina Carneiro

Ze startte met een droom en een gevoel. Ondertussen heeft ze 7 hectare wijngaard en kaapte ze mooie prijzen weg met haar Vinho verde wijn. Cristina is de chef in de wijnkelder, haar man tovert in de wijngaard.

Joana Pinhao

Een toptalent wijnmaakster die opgeleid werd bij de wereldberoemde Portugese wijnmaker Cristiano Vanzeller. Joana besloot om met de 50-100 jaar oude wijngaarden van haar familie een eigen project op te starten. Haar chardonnay is overheerlijk! 

Carolina Malaquias

Carolina haar papa bouwde een prachtig wijndomein uit en zij neemt vanaf dit jaar de fakkel over. De wijn waar ze het meeste trots op is komt in het gamma van Sorop. Een overheerlijke klassewijn ter ere van 125 jaar Malaquias wijnen!

 

Ontdek het volledige verhaal achter onze sympathieke wijnmaaksters en meer info over hun wijn in de wijnpakketten ten voordele van Sorop Roeselare-Roslar!

MISSIE SOROPTIMIST CLUB ROESELARE-ROSLAR

Opkomen voor de rechten van vrouwen

“Als Soroptimisten willen wij ons steentje bijdragen tot een betere en meer duurzame wereld met gelijke kansen voor iedereen. Wij streven ernaar om de stem van vrouwen te laten doorwegen op alle niveaus van de samenleving.

Met beter onderwijs en ondersteuning in het economische en politieke veld krijgen vrouwen en meisjes een stem, ontplooien ze zich en worden ze zelfredzaam.

Met onze wijnactie ‘Vrouwen met pit’ kozen we voor wijnen van vrouwelijke wijnmaaksters met een verhaal,  geselecteerd door een vrouwelijke sommelier.”

WHOOwine sommelier Lucia

Altijd lekkere wijn in huis

“Wijn met een verhaal, dat proef je! Met WHOOwine deel ik mijn grote passie voor wijn en respect voor authentieke en duurzame wijnmakers met jullie.

Na 5 prachtige jaren in Italië, een sommelieropleiding in Turijn en ongelooflijk veel unieke momenten met gepassioneerde wijnmakers de afgelopen 10 jaar help ik jou om goede wijn van topkwaliteit te drinken voor een eerlijke prijs om te delen tijdens mooie momenten samen.

Voor de wijnactie ‘Vrouwen met pit’ selecteer ik unieke vrouwelijke wijnmakers met een verhaal en heel veel talent.”

ic-cadeau

TIP

Doe een wijnpakket cadeau!

Hoe bestel je een wijnpakket als cadeau? Simpel! Tijdens het afrekenen vul je in het veld opmerkingen het afleveradres in en laat je jouw persoonlijke boodschap achter. Wij leveren het mooie wijnpakket zorgvuldig op je adres naar keuze.

Wijnactie VROUWEN MET PIT

Steun Sorop en proef heerlijke wijnen, WHOO!
WHOOwine box

SOROPTIMIST ROESELARE-ROSLAR dankt jullie voor jullie steun en sympathie!

Baert Herlinde – Buyse Tine  – Danis Ann – Dassonville Tatiana – De Bie Ann-Catherine – De Bie Mieke – De Ketelaere Christine – Debruyn Chantal – Debruyne Patricia – Declerck Hilde – Declercq Laurence – Decoene Anne – Decuypere Lieve – Demeestere Katrien – Descheemaeker Marianne – Dewulf Ann – Flipts Caroline – Gallant Isabel – Goossens Annick – Lacroix Hilde – Lannoo Wivina – Ledoux Griet – Lootens Christel – Maelfait Sabine – Raes Myriam – Stuer Ann – Van Der Plaetse Sofie – Van Eeckhout Griet – Van Oyen Anouk – Vanbesien Marie-Sabine – Vanbeylen Marie-Christine – Vancraeynest Annemie – Vandeginste Lorrie – Vander Heyde Lidwine – Vanthuyne Kaat – Verhulst Ellen – Vermote Cathérine – Verschuere Gudrun – Vindevogel Annemie – Windels Heleen