Steun You'll never bike alone – de 1.000 km – en proef heerlijke wijnen, WHOO!

Ieder van ons krijgt vroeg of laat te maken met kanker: van dichtbij of van dichterbij. Met ons team ‘You’ll never bike alone’ willen we graag een steentje bijdragen aan innovatief onderzoek om de overlevingskansen van mensen met kanker te vergroten en hun behandelingen te verbeteren. Nog steeds overleeft 1/3 deze vreselijke ziekte niet.

De moed en de positiviteit die mensen met kanker – ondanks hun moeilijke strijd – aan de dag leggen, vindt elk van ons bewonderenswaardig. Het geeft ons een enorme drive om iets voor hen te doen. Voor sommige groepsleden is dit debuut aan de 1.000 km een hele sportieve uitdaging. Tegelijkertijd is het een peulschil naast het parcours dat kankerpatiënten moeten doorlopen. Dus zeggen we in koor: “We willen ervoor gaan!”

Sommelier Lucia van WHOOwine selecteerde lekkere wijnen en super mooie wijnpakketten, de opbrengst gaat naar ons team ‘You’ll never bike alone’!

ic-cadeau

TIP

Doe een wijnbox cadeau!

Hoe bestel je een wijnbox als cadeau? Simpel! Tijdens het afrekenen vermeld je dat het gaat om een cadeau, voeg het afleveradres toe en laat jouw persoonlijke boodschap achter. Wij leveren het mooie wijnpakket zorgvuldig op je adres naar keuze.

WIJNACTIE YOU'll never bike alone

Proef heerlijke wijnen, WHOO!
WHOOwine box

Team 'You'll never bike alone' dankt jullie voor jullie steun en sympathie!

Steun You'll never bike alone

Dimitri, Brecht, Franci, Luc, Wies, Liselotte, David en Lore

Scroll naar boven