WHOOwine maakt verenigingen blij!

WHOO! Topproducten en een mooie winst!

De WHOOwine wijnen

De WHOOwine wijnpakketten

Hoe werkt een wijnactie voor jouw vereniging?

Lucia selecteert

Contacteer sommelier Lucia, ze selecteert heerlijke wijnen gemaakt met eigen druiven door unieke en duurzame wijnmakers die ze persoonlijk kent. Zo is de kwaliteit top voor jouw wijnverkoop!

START DE VERKOOP

Wij zorgen voor een mooie website, een selectie topwijnen op maat en alle communicatie. Het enige wat jullie hoeven te doen is de link doorsturen naar vrienden en familie.

Wij leveren

Direct van bij de wijnmaker tot bij je thuis geleverd in een stevige doos. Unbox, ontkurk, ontdek en geniet! Heb je liever dat we de wijnen bij jullie op de vereniging leveren, dat kan natuurlijk!

ONTVANG €

Je ontvangt een mooi deel van de winst, WHOO! Dankzij de handige ring rond de fles met jullie unieke QR-code kan iedereen alle wijnen bijbestellen in de WHOOwine Shop, zo blijft de winst komen. 

Sommelier Lucia

WHOO! Ik ben Lucia en kies met veel passie heerlijke wijn van unieke wijnmakers voor je uit. Ik ken alle wijnmakers persoonlijk. Hun geheim voor lekkere wijn? Ze zijn allemaal heel getalenteerd en ze werken met kwalitatieve druiven uit hun eigen gezonde wijngaarden, ver weg van schadelijke sproei- en smaakstoffen.

Bekijk een voorbeeld: Sorop Roeselare-Roslar

Wat zeggen onze verenigingen

Laat ons genieten

“Wat je doet met WHOOwine is heel inventief en de uitwerking is van super kwaliteit! Doe zo verder, en laat ons genieten!”

Adrien, Ronse

Een leuke ontdekking

“Onze eerste box was een leuke ontdekking, en vooral heel mooi en verzorgd geleverd! De info en verhalen over de wijnbouwers zijn een echte meerwaarde. En uiteraard het allerbelangrijkste: de wijn is heel lekker! Onze eerste nabestelling was binnen de week geleverd. Top!”

Ludwig, Deerlijk

Je voelt de passie

“Wij kopen onze wijn graag rechtstreeks van de wijnmaker. WHOOwine benadert die ervaring heel dicht! Met de WHOOwine Box zijn we elke maand een beetje op vakantie op een wijndomein ergens in Europa. Een aanrader voor elke wijnliefhebber!”

Lies De Vos, Ronse

Whaaaa!! Wat een verrassing

“Zoveel details. Dit is echt  #fromluciawithlove!”

Michaël Komen, Gent