WHOOwine voor het goede doel!

Geniet van lekkere wijn en steun het goede doel:

Komt jouw goede doel ook in aanmerking?

START JE WIJNACTIE VOOR HET GOEDE DOEL

  • Elke wijn heeft een directe link naar de webshop, zo kunnen kopers makkelijk bijbestellen. Alle extra bestellingen leveren nogmaals winst op!

Wij maken een gepersonaliseerde webshop aan voor jullie en nemen alle communicatie tot en met een gepersonaliseerde bedankingskaart voor onze rekening.

Wij helpen met professionele ondersteuning van jullie verkoop en organiseren indien gewenst een kick-off proeverij met sommelier Lucia.

Levering aan huis
We leveren standaard aan huis in België en Nederland. 

Levering op één locatie
We kunnen zeker ook alle wijn bij jullie op de vereniging leveren.

Het is niet makkelijk om (h)eerlijke wijnen te vinden. Aan de fles en het etiket zie je dit moeilijk en ook de smaak kan misleiden. Ik heb er een passie voor en zoek ze dus graag voor jou. Je kan me vertrouwen dat ik enkel wijn van topkwaliteit voor je uitkies. Altijd direct van de wijnmaker in je glas en meestal uniek in België voor jou bij WHOOwine!

Hoe werkt een wijnactie voor jouw vereniging?

Lucia selecteert

Contacteer sommelier Lucia, ze selecteert heerlijke wijnen gemaakt met eigen druiven door unieke en duurzame wijnmakers die ze persoonlijk kent. Zo is de kwaliteit top voor jouw wijnverkoop!

START DE VERKOOP

Wij zorgen voor een mooie website, een selectie topwijnen op maat en alle communicatie. Het enige wat jullie hoeven te doen is de link doorsturen naar vrienden en familie.

Wij leveren

Direct van bij de wijnmaker tot bij je thuis geleverd in een stevige doos. Unbox, ontkurk, ontdek en geniet! Heb je liever dat we de wijnen bij jullie op de vereniging leveren, dat kan natuurlijk!

ONTVANG €

Je ontvangt een mooi deel van de winst, WHOO! Dankzij de handige ring rond de fles met jullie unieke QR-code kan iedereen alle wijnen bijbestellen in de WHOOwine Shop, zo blijft de winst komen. 

Sommelier Lucia

WHOO! Ik ben Lucia en kies met veel passie heerlijke wijn van unieke wijnmakers voor je wijnverkoop uit. Ik ken alle wijnmakers persoonlijk. Hun geheim voor lekkere wijn? Ze zijn allemaal heel getalenteerd en ze werken met kwalitatieve druiven uit hun eigen gezonde wijngaarden, ver weg van schadelijke sproei- en smaakstoffen.

Scroll naar boven