Gerechten bij gezelschapswijnen La Quille

Ik neem je mee naar Cérons waar de wijnmakers Xavier en Caroline Perromat met veel passie samenwerken om heerlijke wijnen te maken.

De La Quille-wijnen zijn lekkere lente- en zomerwijnen uit Frankrijk die heel breed inzetbaar zijn. Ze passen dus perfect bij een feestje of aperitiefmomentje. Voor elk wat wils!

Perromat – La Quille wit – rosé – rood

Zomerse gerechten zijn vaak lichter en puur van smaak en daarom makkelijk te combineren met toegankelijke en lichtere wijnen. Wit, rosé of rood? Het maakt niet uit, je kiest gewoon waar je het meeste zin in hebt. 😉

Ontdek een lekkere, frisse en aromatische witte wijn, een overheerlijke en sappige rosé en een toegankelijke rode wijn die ook licht gekoeld geserveerd kan worden.

 

Makkelijk combineerbaar

Ik inspireer je graag met 3 lekkere gerechtjes die bij alle La Quille-wijnen passen: gegrilde gamba’s, kippenbrochettes op de BBQ en gevulde paprika’s met lamsgehakt.

 

MAAK JE MAALTIJD COMPLEET

Bestel de wijnen van de familie Perromat in de webshop.

Wist je dat 'La Quille' letterlijk 'een nieuw begin' betekent? De perfecte wijnen dus om te vieren dat we weer mooie herinneringen kunnen creëren in het bijzijn van vrienden en familie.

Abonneer je en ontvang

Abonneer je en ontvang mooie kortingen op alle wijnen

mooie kortingen

op alle wijnen

Scroll naar boven