Bodega Maires

TORO, ZAMORA, SPANJE

Authenticiteit en vernieuwing doorheen vier generaties

Bodega Maires is een mooi en veelbelovend wijnhuis, gerund door de 2 neven Fernando en Pablo in de kleine maar fijne en veelbelovende Spaanse wijnstreek Toro. Hun missie? Het terroir laten spreken met lekkere en toegankelijke wijnen.

Ontdek de
wijnen uit
dit domein
Bodega Maires

De naam Maires is een bijnaam van de familie die verwijst naar de vier generaties toegewijde wijnbouwers. Zij verkochten jarenlang hun druiven aan andere wijnmakers. Tot 2015, wanneer Fernando en zijn neef Pablo de activiteit van hun voorouders nieuw leven wilden inblazen. Ze wilden aanwezig zijn in de kleine maar heerlijke Spaanse Toro-denominatie. En zo ontstond Bodega Maires.

Toro
De Duero rivier (in Portugal de Douro). Samen met het continentaal klimaat één van de factoren die ervoor zorgt dat de Toro regio perfect is voor wijnbouw.
Bodega Maires

Toegankelijke wijnen

Het doel van Fernando en Pablo is om het Toro-terroir te laten spreken en hiermee lekkere en toegankelijke wijnen te creëren. Die toegankelijkheid zetten ze in de verf door de naam van de wijn ook in brailleschrift op het etiket te drukken.

“Fernando en Pablo hebben een duidelijk doel: de soms moeilijke Toro-wijnen toegankelijk maken. Ze slagen met glans!”

– Lucia

Al vier generaties lang weet de familie van Bodega Maires hun waarden en tradities te bewaren. Maar dat wilt niet zeggen dat ze blijven stilstaan. Fernando en Pablo denken continu na over hoe ze kunnen blijven innoveren, met respect voor de tradities. De combinatie van authenticiteit en vernieuwing resulteert in heerlijk pure kwaliteitswijnen.

Bodega Maires

Proef de heerlijke wijnen van dit domein

Abonneer je en ontvang

Abonneer je en ontvang mooie kortingen op alle wijnen

mooie kortingen

op alle wijnen

Ontdek meer WHOOwine wijnmakers

CARCASSONNE – FRANKRIJK
NIEUWERKERKEN – HASPENGOUW – BELGIË
NAVARRA – SPANJE
DÃO – PORTUGAL
Scroll naar boven