Le Domaine de Rhodes

CARCASSONNE - FRANKRIJK

Een verhaal van historie en passie.

Het landgoed Rhodes, gelegen in de heuvels van de Aude in het dorpje Cazilhac nabij Carcassonne, is doordrenkt van een rijke geschiedenis en een diepgewortelde passie voor wijn.

Dit zie je meteen aan de prachtige wijnetiketten waar oude foto’s van familieleden op staan.

Ontdek de
wijnen uit
dit domein

Familietraditie en Terroir

De wijnstokken van het landgoed gedijen in een uniek terroir, omgeven door een substantieel historisch erfgoed. Een familie van wijnbouwers, met wortels die teruggaan tot de 17e eeuw, draagt bij aan de unieke karakteristieken van Rhodes.

Van elegante rode wijnen tot verfijnde witte wijnen en verfrissende rosés, de wijnen uit de Languedoc-Roussillon zijn een ware weerspiegeling van de diversiteit en het erfgoed van Zuid-Frankrijk.

Pioniers in Biologische Landbouw

Rhodes onderscheidt zich als een pionier in de regio door over te stappen op biologische landbouwpraktijken. Deze verschuiving getuigt van een diepgeworteld respect voor het milieu en een streven naar duurzaamheid.

Alliantie van Traditie en Moderniteit

Het landgoed omarmt een harmonieuze combinatie van traditie en moderniteit, waarbij technologische innovaties de wijnbouw verrijken zonder afbreuk te doen aan eeuwenoude waarden. Het behoud van de historische methoden gaat hand in hand met de integratie van moderne technieken. Bij Rhodes staat de integriteit en efficiëntie van de wijnbouwpraktijken centraal, met een voortdurende ambitie om te luisteren naar de aarde en haar kostbare bronnen te koesteren. De waarden van respect voor de natuur en streven naar kwaliteit vormen de kern van alles wat we doen op Landgoed Rhodes.

“De prachtige etiketten zijn een eerbetoon aan de familie. Ik stel jullie graag voor aan Jeanne, Colette en Charles :-)”

– Lucia

Proef de heerlijke wijnen van dit domein

Abonneer je en ontvang

Abonneer je en ontvang mooie kortingen op alle wijnen

mooie kortingen

op alle wijnen

Ontdek meer WHOOwine wijnmakers

NIEUWERKERKEN – HASPENGOUW – BELGIË
NAVARRA – SPANJE
DÃO – PORTUGAL
MONFORTE D’ALBA – PIEMONTE – ITALIË
Scroll naar boven