Wine pairing bij de wijn van Château des Antonins

Sommelier Lucia neemt je mee naar het wijnhuis Château des Antonins in de prachtige en wereldberoemde wijnstreek Bordeaux. Wijn uit deze streek zijn heel dankbaar. Waarom? Ze hebben heel mooie, toegankelijke smaken en aroma’s waardoor ze breed inzetbaar zijn. Perfect in combinatie met een gezellig etentje of knusse babbel. Santé 😉

Château des Antonins

Château des Antonins Blanc 2019

Deze heerlijke aromatische droge witte wijn is gemaakt van de Sauvignon Blanc en Sémillon druif. Hij is vol van smaak en past daarom goed bij garnaalkroketjes of een  mooi stuk witvis in een romige saus.

Château des Antonins 2019

Château des Antonins Rouge 2016

Deze rode wijn is heel mooi en soepel. Combineer deze met heerlijke spareribs uit de oven. De licht geroosterde toets van de wijn maakt deze maaltijd compleet. Geen fan van ribbetjes? Deze wijn komt ook volledig tot z’n recht bij andere gerechten uit de oven of op de BBQ. Zelfs tijdens het gourmetten is dit een absolute topper.

Château des Antonins 2016

Château des Antonins Réserve du Couvent Rouge 2016

Wijn gedomineerd door Cabernet Sauvignon past altijd bij een goed stuk rood vlees. De tannines in deze rode wijn worden namelijk verzacht door de eiwitten in het vlees. Een stukje mals lamsvlees is ideaal bij deze kruidige wijn.

Château des Antonins Réserve du Couvent 2016

 

 

Abonneer je en ontvang

Abonneer je en ontvang mooie kortingen op alle wijnen

mooie kortingen

op alle wijnen

Scroll naar boven